OVER ONS

Lyma Enterprise

The new media paradise

 

Wat Lyma Enterprise uniek maakt is ons luisterend oor en ons empathisch vermogen. Wij hebben een sterk verbeeldend vermogen en kunnen ons daardoor in alle situaties plaatsen. Zo kunnen wij zorgen dat we geheel naar uw wens, uw project doeltreffend kunnen realiseren.

Wij produceren alle soorten commerciële, zakelijke, sociale, digitale en mobiele video’s voor bedrijven, bureaus, merken, organisaties, non-profitorganisaties, startups in alle sectoren. Als een full-service videoproductiebedrijf maken we video’s van het begin tot het einde – van creatief idee tot uiteindelijke videolevering. We werken echter ook samen met onze klanten. Het is namelijk ook mogelijk om ons in te zetten voor bepaalde onderdelen van het proces zoals een script, een creatief idee, locaties, acteurs casten of andere elementen die u nodig heeft voor uw productie. Onze onderhoudende, informatieve en verhaal gestuurde video’s helpen u uw doelgroep beter te betrekken en uw doelen te bereiken.

Met jarenlange ervaring zijn wij in staat om onze klanten een aantal betaalbare opties aan te bieden om de branding van hun product, weergave van hun diensten of weergave van hun verhaal te voorzien van unieke en professionele elementen. Wij hechten waarde aan transparantie, samenwerking, authenticiteit, intieme klantrelaties, eerlijkheid en streven naar het op tijd afleveren van kwaliteitsvideo’s. Samen kunnen we hele mooie projecten realiseren.

Lyma Enterprise

The multimedia paradise

Lyma Enterprise

The multimedia paradise

Alberto Lima Pires

 

EIGENAAR

 

Alberto is een geëngageerde multimedia duizendpoot die zijn unieke kwaliteiten visueel maakt via zijn producties en opdrachten. Alberto en zijn team maken originele en creatieve producties die iedereen aanspreekt.
Hij gelooft in het toegankelijk maken van (muziek)videoproducties, logo’s en designs voor elk budget! “Alles is bespreekbaar en we denken graag met u mee!”

Bedrijven die eerder gekozen hebben voor Lyma Enterprise

Contact

Pleinweg 226D

info@lymaenterprise.com

VIDEO

Nieuwsbrief

follow us