ONS WERK

Full House
2022-07-30
Erg prettige samenwerking. We hebben erg veel steun gehad bij ons project van conceptontwikkeling tot realisatie en we zijn er erg tevreden mee. Zeker een aanrader om met dit bedrijf te werken!
Culture Fam
2022-07-30
Ik gebruik gerecyclede stoffen om mooie tassen te naaien, omdat het milieuvriendelijk is. Volgens mij moet iedereen dat worden. Ik werk meer dan een jaar bij IDID om deze werkzaamheden te doen. Naar mijn mening is het leuk om hier te werken, omdat je daar ook Nederlandse lessen kan volgen. Ik volg deze lessen momenteel ook. De les is fantastisch om Nederlands te leren. Ik raad het iedereen aan, want we hebben een uitstekende leraar.
Nahid Kahedi
2022-07-29
Ik volg elke vrijdag Nederlands les bij IDID, gegeven door Alberto. Ik vind de lessen heel leuk en ik vind de lessen leerzaam. Ik zal de lessen aanraden aan andere, want de docent legt de grammatica goed uit en geeft goed les.
Saliha Koçak
2022-07-29
Ik heb een hele fijne ervaring met LyMa Enterprise gehad. Heel het proces voor en achter de camera werd van A tot Z uitgestippeld en elke deadline werd ook ruim op tijd gehaald! Ik ben ook heel trots op het eindproduct. Top bedrijf met uitstekende klantenservice!
kenny gomes
2022-07-27
Duidelijke communicatie! Tegenwoordig is dat ver te zoeken. Thumbs up
Amar Jaddoe
2022-07-26
Ik ben blij om deze cursus te volgen. Ik ben sinds januari 2022 deze cursus gaan volgen. Ik vind dat mijn Nederlands beter is geworden door de lessen. Ik krijg altijd bericht via mijn e-mail als de les niet door gaat. Dit is goede communicatie. Ik volg deze cursus, omdat het heel belangrijk is. Het leren van de Nederlandse taal lijkt makkelijker tijdens deze cursus. Ik raad het iedereen aan om te volgen.
Ap Sylla
2022-07-26
Ik vind het leuk om de les te volgen, omdat ik nieuwe dingen leer. Ik voel dat mijn Nederlandse taal beter is geworden. Ik raad iedereen aan deze cursus te volgen, omdat iedereen de Nederlandse taal in snellere tijd kan verbeteren met de cursus.
Ewelina W
2022-07-26
Super videos! Onze vaste videograaf.
Jeffrey Grune
2019-06-10

VIDEO

GrassRoots Sessies

SpeakEasy

Ruwhel Vlog

WEBSITES

DENZNL WEBSITE GEMAAKT
POEETCLUB WEBSITE GEMAAKT

DESIGNS

DENZNL WEBSITE GEMAAKT
POEETCLUB WEBSITE GEMAAKT

Contact

Pleinweg 226D

info@lymaenterprise.com

VIDEO

Nieuwsbrief

follow us