WEBSITE ONTWIKKELING

Een mooi en goed werkende website is een belangrijke tool voor bijna elke bedrijf en organisatie. Een effectieve website maakt al het verschil! Wij ontwikkelen websites die responsive zijn en zijn voorzien van de juiste boodschap gecombineerd met de juiste technologie. Onze ontwerpen komen voort uit het maximimaliseren van de bruikbaarheid van de website en het behalen van resultaten waar de website voor bedoeld is.

Ons proces voor website ontwikkeling bestaat uit de volgende stappen:

1. Informatieverzameling:
Deze eerste en belangrijkste stap bestaat uit het verzamelen van informatie. Het is van uiterst belang dat we goed begrijpen wat uw zakelijke doelen en dromen zijn om u te helpen deze te bereiken.

2. Planning:
Met alle informatie van stap één maken we een sitemap. Dit dient als leidraad bij het ontwikkelen van een eenvoudig te begrijpen navigatie van uw website.

3. Design:
Afhankelijk van uw doelgroep, uw merk en bedrijfselementen wordt er een design gemaakt die passend is voor uw bedrijf. Wij stellen u in staat om uw project gedurende het ontwerp en ontwikkelstadia te bekijken. Goede communicatie is in deze fase cruciaal.

4. Ontwikkeling:
De website wordt ontwikkeld op een CMS systeem. Contactformulieren, eventuele winkelwagens en andere speciale functies worden in deze fase functioneel.

5. Testen en oplevering:
De laatste details worden geïmplementeerd en de website is klaar om getest te worden! De websitebestanden worden geüpload en uw website staat dan live!

6. Onderhoud:
Wij kunnen hierbij ondersteunen of u kunt zelf op een simpele manier de site bijhouden door bijvoorbeeld te bloggen of andere elementen toe te voegen.

Wilt u meer weten? Stuur een email naar info@lymaenterprise.com of vraag hier onder meteen een offerte aan!

Contact

Pleinweg 226D

info@lymaenterprise.com

VIDEO

Nieuwsbrief

follow us