AUDIOPRODUCTIE

Audio is een heel belangrijk onderdeel voor uw volgende media productie. Bij de doelstelling van uw product of dienst is het dan ook erg belangrijk dat de muziek goed past bij het concept. Welke emotie wilt u geven aan uw videomateriaal met behulp van geluid? Wij adviseren en componeren graag voor u.

Onze audio productie proces bestaat uit een aantal stappen.

  1. Creatieve Ontwikkeling:

In deze stap bepalen we de doelstellingen van de video, wie de doelgroep is, welke belangrijke elementen er in moeten zitten en houden ons vast aan uw merkidentiteit. Hierbij maakt het niet uit of u nu een videoclip, filmproductie, radio jingle, bedrijfsfilm, game, reclamecommercial of een documentaire maakt.  U kunt kiezen om telefonisch of face-to-face te brainstormen en ideeën te bespreken.

  1. Pre-Productie:

Wij creëren een uitgebreide voorstel met audio en muzikale voorbeelden. Indien nodig bedenken wij ook enkele invalshoeken voor teksten die opgenomen kunnen worden op de muziek. Wij kunnen u voorzien van  geluidsopnames, soundtracks, score, geluidseffecten, jingles, beats en samples.

  1. Productie:

We zorgen dat wij uw audio componeren met kwaliteit en creativiteit. Indien u stemmen of instrumenten wilt opnemen zorgen wij ervoor dat er een studio voor u klaar staat om een top productie te leveren. In deze stap wordt de ruwe edit gemaakt. In deze edit is de muziek te horen met een pre-mix. U kunt een aantal dagen de tijd nemen om alles te bekijken en in detail feedback te leveren.

  1. Post productie:

De muziek wordt na feedback gereviseerd. In deze stap worden verschillende elementen gefinetuned. Na alle aanpassingen worden de ‘finishing touches’ gedaan en in overleg wordt gekeken in hoeverre het eindproduct gemixt en gemasterd moet worden.

Wilt u meer weten? Stuur een email naar info@lymaenterprise.com of vraag hier onder meteen een offerte aan!

Contact

Pleinweg 226D

info@lymaenterprise.com

VIDEO

Nieuwsbrief

follow us