DIENSTEN

Lyma Enterprise

Audioproductie

Audio is een heel belangrijk onderdeel voor uw volgende media productie. Bij de doelstelling van uw product of dienst is het dan ook erg belangrijk dat de muziek goed past bij het concept. Welke emotie wilt u geven aan uw videomateriaal met behulp van geluid? Wij adviseren en componeren graag voor u.

Offerte aanvragen

Videoproductie

Door middel van video’s krijgt u de kans om verhalen te vertellen. Het is belangrijk om berichten te sturen die de kijkers blijft boeien en de mogelijkheid heeft om impact te maken. Wat wilt u vertellen in uw video? Wij kunnen spraakmakende projecten bedenken, begeleiden en produceren.

Offerte aanvragen

graFIsche designs

Websites, bedrijven en merken zijn veel meer dan alleen producten, woorden en diensten. Met de juiste grafische designs voor uw uitingen kunt u met eenduidigheid de juiste boodschap overbrengen. Alles is mogelijk in grafisch design. Of u nu op zoek bent naar een geweldige nieuwe logo, doeltreffende flyers of professionele visitekaartjes die een goede indruk maken. Lyma Enterprise staat voor u klaar om het te realiseren.

Offerte aanvragen

Website ontwikkeling

Een mooi en goed werkende website is een belangrijke tool voor bijna elk bedrijf en organisatie. Een effectieve website maakt al het verschil! Wij ontwikkelen websites die responsive zijn en zijn voorzien van de juiste boodschap gecombineerd met de juiste technologie. Onze ontwerpen komen voort uit het maximaliseren van de bruikbaarheid van de website en het behalen van resultaten waar de website voor bedoeld is.

Offerte aanvragen

Social MEdia

In de wereld van de sociale platformen is het belangrijk zichtbaar te blijven. Dit vergt veel tijd en met 24uur in een dag kan dit niet een van de prioriteiten zijn. Wellicht ontbreekt de tijd, motivatie of inspiratie daar om uw social media kanalen up-to-date te houden. Ook gaat het ten koste van uw contact met de doelgroep. LyMa Enterprise kan uw social media kanalen beheren zodat u altijd en overal in contact blijft met uw doelgroep. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Offerte aanvragen

Workshop en Gastles

Om het optimale uit uw vaardigheden te halen, bieden wij verschillende trainingen, cursussen, workshops en gastlessen. Daarvoor werken wij nauw samen met gecertificeerde en ervaren trainers. In goed overleg stellen wij een methode op maat voor u samen, dat exact aansluit op het kennisniveau van de deelnemers en de middelen, materialen en methoden die u binnen uw bedrijf gebruikt.

Offerte aanvragen

Bedrijven die eerder gekozen hebben voor Lyma Enterprise

Contact

Pleinweg 226D

Nieuwsbrief

follow us